Arany oldat (Aranykolloid)
Ár: 4290 Ft (200 ml)
Itt kaphatóHallgassa meg az alábbi hangfelvételt!

Részlet Stráhl Ferenc előadásából: (3:18)

“…tisztában kell lenni, hogy az aranykolloid gyorsítja az agysejtek ingerületátvivő képességét. Ez a fő hatása. Mondom: hatása. Nem, nem gyógyít.

…Az aranykolloid hatásának tulajdonképpen mi a lényege? Az a lényege, hogy idegen fehérjék szaporodnak fel az idegsejtek közötti kapcsolatokban, az úgynevezett szinapszisokban, amelyek lassítják az ingerületátvivő anyagot, ez okozza az időskori elbutulást, az Alzheimer kórt, a Parkinson kórt…
… tisztítják a szinapszisok közötti rést, ezáltal teszik lehetővé az Alzheimer kór megelőzését, a Parkinson kór megelőzését, és a betegek állapotának a javítását. E két betegség ma még nem gyógyítható, mindkettő progresszív, ugyanakkor kizárólag az aranykolloid az, ami némi befolyással van az Alzheimer lefolyására, lassítja annak a progresszióját.

Most nézzük meg az aranykolloidok hatását: idegnyugtató hatása van, oldja a stresszt, …
… emellett csökkenti az izületi panaszokat – régóta ismert ez a hatása egyébként – védi a szívet, elsősorban az által, hogy csökkenti a szívnek a terhelését és fokozza a vérellátását, fokozza a libidót, enyhíti az álmatlanságot, fokozza a szellemi teljesítőképességet. Kérem, ez a világ első számú szaklapjában, a New England Jourlal of Medicine-ben lemérték a szellemi teljesítőképességet közönséges IQ teszttel aranykolloid szedése előtt és utána is, s óriási különbségek voltak a teljesítőképességben…

Az aranykolloidnak – fontos az – hogy van nyugtató, altató, teljesítményfokozó, libidó fokozó és depresszió elleni hatása, míg a hagyományos depresszió elleni gyógyszereknek nincs nyugtató hatása, nincs altató hatása, nincs teljesítményfokozó, és lenullázza a libidót. LENULLÁZZA!…
(kiemelés tőlem, részletek Dr Elek Csaba előadásából Győr; 2008 január)


Az üveg címkéjén ez olvasható:
Bőrfeszesítő tonik. Használati útmutató: Az Arany oldat könnyen felszívódó, fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmaz, amelyek sejtregeneráló és bőrfeszesítő hatásuknál fogva védenek az idő múlásával jelentkező hatásoktól. Ezáltal ideálisan simává, puhává teszi a bőrt, mely fiatalos, ragyogó kinézetet kap.
Alkalmazás: naponta reggel és este lefekvés előtt vigye fel az oldatot az arcra és nyakra. Gyengéden masszírozza a bőrbe a nyaktól a homlok irányába. A legjobb eredményt hidratáló krémmel történő együttes használattal érhetik el. A készítményt mindig megtisztított bőrfelületre vigye fel. Ne kerüljön nyílt sebbe!

Az Arany Oldat könnyen felszívódó, mikroszkopikus arany részecskéket tartalmaz, amelyek sejtregeneráló és bőrfeszesítő hatásuknál fogva bársonyossá, puhává teszi a bőrt, mely fiatalos, ragyogó kinézetet kap.

Az UMO Japán kozmetikai óriás aranyterápiáját mára az egész világon alkalmazzák. A megfiatalító álarc tiszta, 24 karátos aranylemezek felhasználásával készül.

Tudományos kutatások igazolták, hogy az arany elősegíti az oxigénatomok gyors behatolását a bőrbe, magasabb szintre emelve annak sejtfunkcióit.

Japánban egy ilyen kezelés két évvel ezelőtt
30 000 jenbe került. Nos, akinek soknak tűnik ez az ár, kipróbálhat egy kiegyensúlyozottabb megoldást… egyéb előnyei is származhatnak belőle…

Alább a Colloidal Gold (aranykolloid, arany oldat) néven ismert termékekről lesz szó, külföldi, cégfüggetlen forrásmunkák alapján.

Az aranykolloid oldat ízületi gyulladások esetén hatásosan csökkenti a fájdalmakat, csillapítja a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását.

Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agyműködést és megújítja az idegrendszert.
Fogyasztásakor a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelmek oldódnak és a betegek kellemes közérzetről számolnak be.

Ez az euforizáló hatás szinte minden egészségügyi probléma esetén jótékony hatású, növeli a gyógyulásba vetett hitet, fokozza az életkedvet. Az aranykolloid növeli az elme élességét és a koncentráló képességet. Hatásosnak találták a figyelemhiány és a hiperaktivitás kezelésére.

A szívre kiegyensúlyozó és harmonizáló hatással van, szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Eredményesen használják alkohol, nikotin, koffein és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Asztmás betegeknél enyhíti a tüneteket. Gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, és nem befolyásolja hatásukat. A jó minőségű kolloidális aranyoldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták.

Forrásmunkák: www.biophysica.com/gold.html | www.colloidalgold.com/refroom.htm | www.truckerscomplete.com/gold-information.html | Guy E. Abraham and Peter B. Himmel: “Management of Rheumatoid Arthritis: Rationale for the Use of Colloidal Metallic Gold”, J. Nutr. Med., 7, 1997

Arany oldat Terméktapasztalatok:

Forrás: www.termektapasztalatok.hu

“Mi együtt élünk a lányommal, aki most 19 éves, és az idén érettségizett. De még márciusban úgy nézett ki, hogy talán nem is fog tudni leérettségizni, mert kiderült, hogy pánik beteg. Ez azt jelentette, hogy remegett a keze, fájt a gyomra, és a hasa, és rendkívül kellemetlen hasmenés gyötörte. A háziorvos nem tudott vele mit kezdeni, a gyógyszerek amit felírt, nem használtak.

Van egy műsor a TV2-n, aminek a címe: A 2 testőr. Ebben beszélt egy kutató orvos az aranykolloid hatásairól, köztük volt az idegrendszerre gyakorolt hatás is. Ez volt az a lökés, ami arra ösztönzött, hogy nekem kell az aranykolloid, mert a lányomon talán ez segíthet… Én nem hiszek a csodákban, mert többnyire két lábbal állok a földön, és nekem mindig meg kellett küzdenem mindenért, de ebben az esetben én úgy éltem meg a változást, hogy csoda történt. A pánik betegséget “elfújta a szél”. A lányom úgy ment át a vizsgán, mint kés a vajon”

Lantos Józsefné


“Magas vérnyomásom, időskori cukorbetegségem, köszvényem és fekélyes lábaim voltak. Már legalább 5 éve csak bottal tudtam, állandó fájdalmak mellett elhagyni a lakásom. Szóval csak léteztem, de az nem volt élet.
Egyszer jött a fiam és mutatta az interneten, hogy mit talált, és ez lehet, hogy segítene az egészségi állapotomon. Nem nagyon hittem benne, de ő erősködött, így aztán megrendeltem, az ezüst és aranykolloidokat, és kúraszerűen elkezdtem fogyasztani őket.

Már az első hónap végén éreztem a hatásukat. A közérzetem és az erőlétem javult. Két hónapi fogyasztás után, megváltozott az életem. A vérnyomásom, a cukrom, rendes értéken van. A köszvényem nem kínoz, jelentősen csillapodott a fájdalmam, már nem kell a bot.

Akár 2-3 órát is tudok már gyalogolni. Több mint 30 éve nem éreztem magam ilyen jól. Minden laborleletem negatív, még a köszvényemnél a húgysav is normál értéken van.

A legjobb ebben, hogy újra van értelme és célja az életemnek… Most azt a célt tűztem ki magamnak, hogy minél több idősebb embernek mutassam meg, hogy időskorban is lehet teljes és egészséges életet élni.”

Kovács Miklósné Erzsébet


“Amit nagyon szeretek, az az Aranykolloid, melyet a gyermekem részére vásároltam. Azóta sokat javult a koncentrációs képessége, a tanárai is jelezték, hogy jobban figyel az órán, s aktívabb is.”

Bencsik Annamária


“Az Arany kolloid szedése reggel 1 kávéskanállal és az Easy Sleep este lefekvés előtt segített leszokni a xanax nyugtatóról amit fél éve kezdtem el szedni, már egyáltalán nincs szükségem rá.”

Kovács Emma


“Több mint harminc éven keresztül rendszeresen kaptam fizioterápiás kezeléseket csípőizületi kopás és a gerinccsigolyák közötti meszesedés miatt. Mióta az aranykolloidot fogyasztom, fájdalmaim majdnem teljesen megszüntek, és az időjárásváltozásokat szinte meg sem érzem.”

Nyul György


“Édesanyám duzzadt, gyulladt kézizületein az arnykolloid nagyon sokat segített. Már a második üveg fogyasztásakor látványosan lecsökkentek a duzzanatok, nem volt vörös és örömmel számolt be róla, hogy a fájdalom is elmúlt.”

Prágerné M. Gabriella Győr


“10 évig voltam pánikbeteg. Tavaly október óta szedem az aranykolloidot, és márciusban az orvos gyógyultnak nyilvánított.
Természetesen azóta is szedem.”

Forrai Ágnes