Dr. Hummel Mikrorostos Gél

Ár: 4750 Ft (450 gr)

Itt kaphatóFeltétlenül hallgassa meg az alábbi hangfelvételt!

Részlet Stráhl Ferenc előadásából: (11:50) Figyelem! A termék összetétele a hangfelvétel készítése óta megváltozott!


Immunrendszerünk fő “székhelye” a belekben van: Hogy immunrendszerünk hogyan képes megbirkózni a feladataival, túlnyomórészt a vastagbélen belül dől el. Tehát Ön is ezen a területen tehet legtöbbet egészségéért.

 


Mikor javasolt a Mikrorostos Gél fogyasztása?

  • Kevés rost fogyasztás esetén
  • Probiotikum szedésekor
  • Stresszes életmódnál
  • Kevés folyadékbevitelnél
  • Antibiotikum kúra után
  • Elhízás esetén
  • Magas vércukor-szint esetén

Miért tisztítanak jobban a mikrorostok a növényi rostoknál? A mikrorostok akár ezerszer vékonyabbak a növényi rostoknál, ezért összfelületük sokkal nagyobb a növényi rostokénál, a kisebb tömegű molekulákat is hatékonyan megköti. Olyan a különbség, mint például a hajunk és egy bokor ágai között. Ezek a mikroszálacskák is cellulóz molekulákból állnak, a növényi rostokhoz hasonlóan, csak vékonyabbak.

A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonsága, hogy egyedülálló a vízmegkötő képessége. A mikrobiális cellulóz saját súlyának több mint 1000 szeres mennyiségű vizet képes megkötni. Sejtjeink vízzel való ellátását hidratációnak nevezik. Minél több vizet képes egy élő sejt megkötni, minél hidratáltabb, annál fiatalabb és annál egészségesebb. Minél egészségesebb a bélflóránk, annál egészségesebbek vagyunk mi! Nincs még egy ennivaló a világon, amely annyi vizet lenne képes a vastagbélbe vinni, és ott megtartani, mint a Mikrorostos Gél!

Dr. Hummel Zoltán saját méregtelenítő módszerét ismerteti, melyet kismamáknak és gyermekeknek is ajánl.
(A TV2 felvétele, a teljes műsor megtekinthető a TV2 oldalán)

 

Készült:
víz, mikrobiális cellulóz,fekete és zöld tea kivonat, kékszőlőhéj, multifruit emulzió

Ajánlott fogyasztása:
Felnőtteknek: étkezés előtt 3×1 evőkanál (30 g),minimum 1×1 evőkanál (10 g).
Gyermekeknek: 3-5 éves között, 1 mokkáskanál (1,75 g), 14 éves korig 1 kiskanál (3 g).
Fogyasztása étkezés előtt vagy közben javasolt.


Terméktapasztalatok:

Forrás: www.termektapasztalatok.hu

“A Dr. Hummel Mikrorostos Biogéllel kapcsolatban csak nagyon jó tapasztalatokat tudok leírni! 82 éves édesapámnak nagyon súlyos betegségei voltak:

– vastagbél daganat
– gyomortumor jellegű betegség
– szívinfarktus (hátsó falú baloldali)
– agykéreg sorvadás

Már az orvosok is lemondtak róla, azt mondták nekem, hogy minden rosszra készüljünk fel, mert nem sok ideje van hátra édesapámnak. Kiadták a kórházból, 3 hónapig volt ágyban fekvő beteg, alig tudtunk vele kommunikálni.

Ekkor azt gondoltam, hogy megpróbálom vele itatni a Biogélt. Már az első üveg után jelentkeztek nála a hihetetlen dolgok:

– édesapám kikelt az ágyból,
– tudott enni és bottal közlekedni.

A második üveg után:

– a tudata, a gondolkodása is tisztult,
– magától zuhanyozott, evett.

A harmadik üveg után:

– eldobta a botot és nélküle közlekedik, – az udvaron tevékenykedik, kertészkedik és a beteg édesanyámnak segít mindenben,
– az étvágya kiváló,
– megállt a fejében lévő daganat terjeszkedése.

Nagyon köszönöm, hogy megismerhettem ezt a terméket és köszönöm Dr. Hummel Zoltán úrnak, hogy megalkotta és elérhetővé tette számunkra.”

Medvéné A. Mária


“Mivel eléggé savas a gyomrom és több alkalommal émelygek a feketekávétól. Általában gyümölcsöktől, savanyúságoktól, szénsavas üdítőktől savtúltengésem van. Amióta a biogélt veszem be étkezés előtt, azóta normalizálódik a gyomrom állapota. Két hónapos kúra után rendbe jöttem. Igen, bevált a módszer.”

Bognár Csaba


“Az idő előre haladtával jelentkeztek gyomor problémáim, amin a hummel rostos gél tökéletesen segít, elértem azt, nem kell savlekötőt szednem a gyomrom nem fáj, emésztésem rendbe jött.”

Stoller Erika


“Anyósom barátnőjének évek óta nem működik a pajzsmirigye és ennek egyik következménye, hogy a bélmozgások is hihetetlenül lelassultak. Több hashajtóval és rostdús táplálkozással is igyekezett segíteni magán, de volt olyan hónap, hogy többször ment el bélmosásra (nem egyszerű beöntésre)

A biogélhez sem fűzött nagy reményeket, de egy próbát azért megért. Azóta szinte minden nap, magától is megoldódik a gondja, nagyon reméli, hogy folyamatosan kapható lesz.”

Marosffy Veronika