Ezüst oldat (Ezüst kolloid)
Ár: 2500 Ft (200 ml)
Itt kaphatóHallgassa meg az alábbi hangfelvételt!

Dr. Juhász Görgy szülész-nőgyógyász beszél egy rádióműsorban a kolloidális ezüstről: (12:05)

Vírusos, gombás és bakteriális fertőzések ellen

Alább a Colloidal Silver (ezüstkolloid, ezüst oldat) néven ismert termékekről lesz szó, többségében cégfüggetlen forrásmunkák alapján.


Kolloid:
1-500 millimikron nagyságú részecskékből álló rendszer, vagy amelyben ilyen nagyságú hézagok vannak. Egy hasonlattal élve: a fenti üvegben lévő ezüst szemcsék mérete (5-10 nm) oly apró, hogy ha teniszlabda nagyságúra nagyítanánk, mellette egy baktérium öt emeletes háznak tűnne.

Hogyan hat?
Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket.

A vastagbélben lévő bélflórát nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.

A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani.

A jó minőségű kolloidális ezüstnek – betartva az ajánlásokat – nincsenek káros mellékhatásai, mivel testazonos részecskékről van szó. (A 19. és a 20. század fordulója táján a tudósok felfedezték, hogy a legfontosabb testnedvek – vér, nyirok – kolloidok.)

Ezüst kolloid használata javasolt:
A kolloidális ezüst oldat gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések, gyulladások esetén. Alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Használatával kivédhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe maszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.

Beszámolók szerint hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmúlasztja. Felülfertőződés nélkül orvosolja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus.

Egy neves Magyar belgyógyász, Dr. Elek Csaba néhány HPV vírussal fertőzött páciensét laboreredményekkel dokumentáltan, kigyógyította ebből a vírusfertőzésből, mégpedig ezüstkolloid alkalmazásával.
A méhnyakrák világviszonylatban és Magyarországon is a mellrák után a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a nők körében. A HPV (humán papillómavírus) felelős érte. És bár kezelik, igazából nincs hatásos gyógymód ellene.

A TV2 2 Testőr című műsorának felvétele. Az eredeti megtekinthető a TV2 oldalán (2008.12.21)

Ezüst oldat adagolása:
Konkrét egészségügyi panaszokra naponta 3×1 teáskanál, egészségmegóvó jelleggel naponta 1 teáskanál. Célszerű lenyelés előtt szájban tartani, mert a nyelv alatti és szájüregi nyálkahártyán keresztül leghatékonyabb a felszívódása. Mikor már nem tartható, le kell nyelni. Fémmel hosszabb időn át nem érintkezhet, de fémkanállal nyugodtan beszedhető.

Fémérzékenységben szenvedők az esetleges allergiás tünetek miatt ne fogyasszanak ezüst kolloidot. Hosszantartó (6 hónapnál több), folyamatos fogyasztását nem javasolják.
Amennyiben valami oknál fogva mégis erre lenne szükség, célszerű probiotikumokat tartalmazó táplálékot (pl. mikrorostos Gél) is fogyasztani a bélflóra védelmében.
Gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

Ezüst kolloid gyerekeknek és kismamáknak: A jó minőségű ezüst kolloid oldat előírásoknak megfelelő alkalmazása számukra sem jelent semmiféle veszélyt. Ennek ellenére, a 3 év alatti korú gyermekek és áldott állapotban lévő kismamák inkább ne alkalmazzák.

Tárolás/eltarthatóság:
A fém kolloidokat fagyástól, sugárzó hőtől és mágneses hatásoktól óvni kell. Az így tárolt kolloid oldatok felbontás után 1 évig megőrzik minőségüket.

Forrásmunkák: www.mtnhigh.com/silver.html | www.silver-colloids.com/Pubs/pubs.html | http://tinyurl.com/j6fdjwf | www.csfacts.com/pages/research.html | www.colloidalsilverinformation.com/basic-info/

Hasznos kiegészítő: Szórófejes flakon kolloidális oldatok külsőleg való alkalmazásához

porlasztófejes flakon kolloid oldatokhoz

A testfelület külső kezeléséhez nyújt segítséget ez a finoman porlasztó szórófejes flakon. Az egyenletes eloszláson túl takarékossági okokból is célszerű a használata. A flakon üres, réz és aranykolloid porlasztásához is használható.

Tipp: torokfájás esetén naponta 6-8-szor porlasszunk vele ezüst oldatot a szájüregbe, garatba. A szájüregi nyálkahártyán keresztül felszívódik a felesleg.

A szórófejes flakon itt kapható

Ehhez az ezüstkolloidhoz ajándékba adnak egy 20 ml-es szórófejes üveget

Az M.Grace Kft. által gyártott ezüstkolloid üvegjének cimkéjén ez olvasható:
Baktérium szaporodást gátló és gombaölő hatású. Alkalmazási terület: háztartásokban, elsősorban konyhai, valamint szaniter felületeken, baktérium szaporodást gátló és fungicid (gombaölő) hatású kezelésre alkalmazható. Alkalmazási koncentráció, behatási idő: a fertőtleníteni kívánt felületre egyenesen vigyük fel az oldatot és hagyjuk a felületre rászáradni. (kb. 15perc) OTH engedély száma: OTH 1790-4/2009.

A vírus szerkezete


Amire nincs orvosság. Megoldás viszont van. Természetes vírusölő Pl. a fokhagyma, grapefruitmag-kivonat, és az ezüst kolloid oldat (kolloidális ezüst)

Figyelem!

Ne vásároljon bizonytalan eredetű, olcsó terméket! Akár veszélyes is lehet. Több típusú kolloid van a piacon, de nagyon fontos, hogy ellenőrzött gyártástechnológiájú ezüst kolloid oldatot használjunk. Mindenképpen laboratóriumi tisztaságú vízből és minimum 99,99% tisztaságú ezüstből készüljön.A jó minőségű ezüst kolloid víz tisztaságú és soha nem ülepszik le.
Szemcsemérete 1 és 10 nm között van. Az ennél nagyobb szemcseméretű kolloidok nehezen ürülnek ki a szervezetből! Nem javasolt a fogyasztásuk. A legjobb a 98%-ban atomos ezüstöt tartalmazó kolloid. Nem lehet túladagolni, a C-vitaminhoz hasonlóan, egyszerűen kiürül a szervezetből a felesleg.

Ezüst oldat Terméktapasztalatok:

Forrás: www.termektapasztalatok.hu

“Korábban évente legalább 3-4 alkalommal antibiotikum szedésére kényszerültem különböző légúti fertőzések miatt.
Amióta szedem az ezüstkolloidot, nem kellett antibiotikumot szednem, mert nem volt rá szükség.

Egy régi kedves kolleganőm rábeszélésemre szintén kipróbálta az ezüstkolloidot. Egy hét múlva telefonált, hogy hozzak neki még egyet, mert a fia pikkelysömörben szenved évek óta, és az ezüst kolloid hatására állapota jelentősen javult.

A végére hagytam a számomra legfantasztikusabb tapasztalatot.
Egy nagyon kedves hölgyismerősömnél évekkel ezelőtt méhszájsebet diagnosztizáltak. Nagyon félt a műtéttől, ezért úgy gondolta, hogy megpróbál más módszereket is, de sem a természetgyógyászok, sem az orvosok nem tudtak rajta segíteni. Előjegyezték a műtét időpontját. Néhány héttel a műtét kitűzött időpontja előtt elkezdte használni az ezüst kolloidot külsőleg és belsőleg is. Elérkezett a nap, már a műtőasztalon feküdt, amikor kezelőorvosa megkérdezte:
– Hölgyem, most Önnek kell eldönteni, hogy elvégezzük e a műtétet, mert a méhszájsebe már szinte teljesen meggyógyult!”

Vass Erika.


“Körömgomba miatt kezdtem el enni is meg ecsetelve is alkalmazni az ezüstkolloidot. Egy hónapja használom és látszik, ahogy nő a lábujjamon a köröm az új rész teljesen ép.
Férjem lába excémás volt. Ezüst kolloiddal kezeltük, így már nem hólyagosodott fel. Gyönyörűen beszáradt, és a gyulladást is csökkentette.
A vejem hátát is kezeltük ezüsttel, mert zsírmirigy túltengése van, pár kezelés után leszáradtak a pattanások.”

Halmainé Farkas Melinda


“Én korábban nagyon sokat jártam nőgyógyászhoz, szinte minden második héten, ahogy befejeztem a kúrát, amit előirt, újra visszajöttek a tünetek (Candida ), amikkel előtte küszködtem. Így egy pár hónapja elhatároztam, hogy egy alternatív gyógymódhoz fogok folyamodni, mivel anyagilag már nem tudtam finanszírozni. Ekkor ajánlotta az egyik ismerősöm a termékeket ( ezüst kolloid ), amelyet azonnal elkezdtem fogyasztani, és azóta nem látogatom a nőgyógyászom. Számomra ez egy csoda, mivel több éve problémát jelentett számomra.”

Oláh Anita


Ha indokolt, még ma kezdjen el egy biztonságos és mellékhatások nélküli ezüst kolloid kúrát!